Om oss

Hyrbil-Mallorca.se är din pålitliga partner för att hitta den perfekta hyrbilen på Mallorca och i resten av Spanien. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa hyrbilar till konkurrenskraftiga priser, med fokus på kundservice och bekvämlighet. Med omfattande lokalkännedom och många års erfarenhet i branschen strävar vi efter att göra din reseupplevelse så smidig och njutbar som möjligt.

Vår verksamhet drivs av två passionerade reseentusiaster:

Emma Karlsson – Med en bakgrund inom kundtjänst och turism har Emma ett öga för detaljer och en genuin passion för att hjälpa våra kunder. Hon ansvarar för vår kundsupport och ser till att varje bokning sker enkelt och problemfritt. Emma’s kärlek för Mallorca gör att hon alltid kan ge de bästa rekommendationerna för din resa.

Johan Andersson – Som en erfaren resenär och entreprenör har Johan ett gediget kunnande om biluthyrningsbranschen. Han hanterar våra partnerskap och ser till att vi alltid erbjuder de bästa erbjudandena och bilarna till våra kunder. Johan brinner för att ge varje kund en minnesvärd upplevelse och arbetar kontinuerligt för att förbättra våra tjänster.

Tillsammans strävar Emma och Johan efter att göra din resa till Mallorca oförglömlig genom att erbjuda förstklassiga hyrbilar och enastående kundservice. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa fantastiska minnen på denna vackra ö.